Cautare

346 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (4.09 secunde)
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Vor fi construite noi poduri peste Dambovita, sute de locuri de parcare si kilometri intregi de trasee pietonale. Arhitectii spun ca odata pusa in aplicare, noua strategie va schimba complet centrul orasului.
La un moment dat behaia "Like a Virgin" in parcarea de la Careffour, spre satisfactia sufleteasca a broastelor din Dambovita.
Oprescu mai viseaza si la transformarea raului Dambovita intr-un loc de promenada. Cea mai spectaculoasa tinta din planurile Primariei Capitalei este inchiderea inelului median al Bucurestiului.
Un alt obiectiv al PIDU-ului este recuperarea zonei centrale de la sub de Dambovita. Refacerea legaturii dintre nord si sud este planificata sa se realizeze prin amenajarea unor trasee care sa lege Piata Romana de Rahova.
la Fundeni, Vasilati si in orasul Budesti, toate cele 3 localitati aflate in judetul Calarasi Proiectul include amenajarea raului Dambovita si a raului Arges.
Primul ministru a participat la inaugurarea unei noi linii de productie la Arctic, judetul Dambovita, investitie de 24 de milioane de euro.
35 de milioane de euro Pasajul Mihai Bravu va avea doua poduri paralele, peste Splaiul Unirii - Raul Dambovita si, respectiv, peste intersectia Prelungirea Şoselei Mihai Bravu - Calea Vacarestilor.
Am urcat pe acoperis si e cer, foarte mult cer si Dambovita langa, e cumva departe de centru fara sa fie chiar departe, am zis ca n-avem cum sa gresim, hai s-o facem.
Magazinul din Racari este cel de-al 15-lea din judetul Dambovita. Unitatea in format Standard s-a deschis pe str. Ana Ipatescu, nr.
Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 211, si se intinde pe o suprafata totala de 551 mp, sala de vanzari fiind de 394 mp.
Autoritatile din Dambovita, impreuna cu Gica Popescu si cu mai multi investitori locali vor sa atraga aproximativ 6 milioane de euro care urmeaza sa fie folositi la ridicarea arenei.
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
Un tanar de 23 de ani, din municipiul Targoviste, judetul Dambovita, in timp ce conducea un autoturism marca BMW, in sensul giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta a directiei de mers, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu.
Voi tine aceasta cura trei luni de zile si sper sa mai slabesc inca cinci kilograme", a marturisit vedeta. Fotografiile au fost realizate la Magic Place Dambovita
Paul Grigoriu, o legenda a radioului romanesc, a murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai iubiti oameni de radio din Romania, a fost gasit mort, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, unde se retrasese dupa lunga activitate in radiodifuziune.
"Sunt din Margau, judetul Cluj, iar atelierul meu se afla la Hulubesti, judetul Dambovita. Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
- Tot aici se afla depozitul de carte veche din judetul Dambovita. Cu ratiune si simtire romaneasca trebuie sa intelegem dragi colegi, cat de urias este simbolul Manastirii Dealu pentru tara noastra.
Se invecineaza cu judetele Olt, Arges, Dambovita si Giurgiu. Etimologia Teleorman ar putea sa aiba sensul de padure nebuna (in limba turca - din Turcia:
Ioan Mesota, clasa a XI-a B, Brasov, judetul Brasov - Alessandra Silaghi, Colegiul Nationa Preparandia Dimitrie Tichindeal, clasa a IX-a C, Arad, judetul Arad - Adrian Tulli , Colegiul National Ion Creanga, clasa a XII-a, Municipiul Bucuresti MENTIUNI - Bianca Maria Andrei, Colegiul National Ienachita Vacarescu, clasa a XI-a G, Targoviste, judetul Dambovita - Andreea-Madalina Balea, Colegiul National Alexandru I.
google-analytics.com